MICROSCOP PRIMA LABOMED

– cu focus fin manual

Microscopul PRIMA DNT ofera o noua dimensiune a performantei, flexibilitatii si ergonomiei in practica de zi cu zi a medicului stomatolog

La CMI Catalina Budei reuşita tratamentelor dentare prin intervenţii microscopice atraumatice şi rapide, prin care economiseşti timp şi bani este garantata.

Microscopul amplifică de până la 25 X imaginea, iar medicul stomatolog specialist poate să stabilească un diagnostic clar în afecţiuni de mare fineţe şi să trateze corect şi complet canalele radiculare, pentru viitoare tratamente: fatete, coroana dentară, proteză dentară etc.

Laserul EPIC™ X Biolase

La CMI dr. Catalina Budei veti beneficia de tratament  stomatologic cu laser . Cel mai modern tratament din domeniul stomatologiei, fiind o tehnică non-invazivă, foarte precisă, rapidă și  complet nedureroasă. EPIC™ X Biolase este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, biostimulare/terapia durerii.

Stomatologie Laser / Fara Freza! Fara Anestezie! Fara Durere*!

Laserul cu dioda EPIC este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei.

  • albire laser in numai 20 min (rezultate vizibile si dupa 5-7 ani, fara sensibilitate)
  • parodontologie
  • endodontie
  • terapia durerii
  • hemostaza
  • chirurgia tesutului moale

*persoane cu un prag al durerii scazut

Design-ul de proiectare si setul de caracteristici ale EPIC™-ului reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie BIOLASE®.

Obturaţia de canale 3D

SKYSEA G9 Endomotor cu apex locator inclus: sunt reproduse ultimele caracteristici ale micromotoarelor de top (Replica dupa MORITA)

VDW Gold

NOU. Tehnica moderna in tratamentul canalelor radiculare: sistemul rotativ Ni-Ti, motor de endodontie cu apex locator asigurand pacientului un confort si un traumatism minim FARA DURERE. Aceste tehnici moderne permit siguranta manoperelor si scurtarea timpului de lucru.

Inhalosedare

-Inhalosedarea – Sedare prin protoxid de azot

ce-este-n20-1Cea mai sigura si eficienta metoda de sedare care ii ofera copilului, dar si adultului, o experienta pozitiva in timpul tratamentului dentar.

Lampa foto – DEMI by Kerr

La CMI dr. Catalina Budeiscapi rapid de durerea și complicațiile cauzate de inflamații radiculare, prin tratamente endodontice inovatoare, realizate doar în mod electronic. Astfel, medicul specialist asigură o sigilare perfect etanșă și sterilă a canalelor dentare, în vederea unor tratamente ulterioare, coroane dentare.

Camera intraorala OC-CMP

Camera video intraorala a revolutionat comunicarea medic-pacient. Camera video OC-CMP se cupleaza la un calculator si pe monitorul acestuia pacientul poate vedea orice dinte din cavitatea bucala si problemele aferente. El poate vedea cum arata dintele in diferite etape ale tratamentului si poate interveni activ in luarea unei decizii. Computerul permite salvarea si arhivarea imaginilor cu posibilitatea de analiza a evolutiei tratamentului.

Turbina Faro Trilogy cu fibra optica

Turbina Faro Trilogy cu fibra optica, push button, rulmenti ceramici.

Turbina cu fibra optica. Suprafata neteda – usor de curatat si de intretinut. Forma ergonomica permite o priza ferma, turbina putand fi manevrata optim fara riscul alunecarii, in orice pozitie. Racirea frezei este asigurata prin 3 sprayuri. Sistem de curatare automat, ceea ce previne aparitia calcarului sau a biofilmului in interiorul sprayului. Valva antiretractie in interiorul turbinei, pentru a prevenii riscul contaminarii pacient/pacient. Led cu xenon montat in cupla rapida, pentru a nu fi su

Piesa cot, cu contact integrat pentru apex locator

  • cap mic pentru vizibilitate mare si usurinta in utilizare
  • sistem usor de fixare a acelor
  • schimbarea si incarcarea rapida a acelor

PRGF

Tehnologie de ultima generatie care reface un ţesut afectat de 7 ori mai repede decât vindecarea naturală. Eficienţa DOVEDITA in mod deosebit în tratamentele cu implanturi dentare, reducând semnificativ perioada de vindecare dintre etapele chirurgicale și în cazul urgențelor stomatologice. În plus, îl folosim cu succes şi în estetica faciala, tratamentele de înfrumuseţare, hidratare şi întinerire a pielii.

STERILIZARE/ IZOLARE

La CMI dr. Catalina Budei totul este 100% steril

In CMI dr. Catalina Budei veti fi intotdeauna in siguranta, tratam cu maxima seriozitate toate problemele dvs dentare. Investim continuu in substante dezinfectante si aparatura de sterilizare pentru ca siguranta pacientilor este pe primul loc. Respectam normele si regulile de igiena si sterilizare cu cele mai eficiente echipamente aparute.

CMI dr. Catalina Budei utilizeaza substante pentru decontaminare acceptate in Uniunea Europeana (conform cerintelor si standardelor internationale impuse de lege).

Utilizam substante chimice de ultima ora active pe orice suprafata pentru sterilizare si respectam cerintele de utilizare ale acestora.

 

Normele Uniunii Europene impun ca oricare Autoclav care se utilizeaza intr-o clinica stomatologica sa fie prevazut cu vaacum. Pentru dezinfectia mainilor personalul medical se utilizeaza substante dezinfectante speciale inainte si dupa utilizarea manusilor de examinare. Metodele chimice de decontaminare se realizeaza cu solutii dezinfectante si antiseptice pentru dezinfectia suprafetelor si pentru antisepsia mainilor

Instrumentele de lucru se desigileaza de fata cu pacientul, iar dupa folosire acestea se pun in recipienti speciali (baie cu dezinfectant de presterilizare) unde se inmoaie si se curata cu perii speciale pentru toate zonele. Avem tehnologie de ultima generatie prin care se realizeaza sterilizarea fizica si chimica a instrumentelor de lucru cu pacientii (temperaturile 134-180 de gra la care sunt expuse instrumentele de lucru duc la eliminarea totala a micro-organismelor lasand suprafata sterila in cel mult o ora).

. Deseurile menajere si deseurile medicale din cabinetul stomatologic vor fi depozitate separat, in fiecare cabinet dentar – saci galbeni si cutii (recipienti speciali) pentru infectioase (ace).

CMI dr. Catalina Budei va ofera siguranta in privinta calitatii, cat si in cea a sterlizarii si a curateniei, confort si un mediu prietenos.

Autoclav TANDA IIB 16 litri si ZETACLAVE B

La CMI Catalina Budei respectăm cu stricteţe procesul de sterilizare al instrumentarului medical – de la cea mai mică freză până la cel folosit în chirurgia dentară. Echipa noastră de asistente medicale petrec zilnic intre 2-3 ore ambalând şi sterilizând separat fiecare obiect medical, indiferent de numărul de pacienţi care ne trec pragul.

Diga

Suntem un cabinet de practică dentară completă situat in Galaţi, Str. Nae Leonard, nr 19, Bloc C15, parter, tronson 2+3, Galati România, c.p. 800402. Sunaţi-ne, sau vizitaţi-ne azi!  CONTACT

Phone: 0741-550-673
Email: dr.catalinabudei@yahoo.ro