Inhalosedare

Inhalosedarea – Sedare prin protoxid de azot

Cea mai sigura si eficienta metoda de sedare care ii ofera copilului, dar si adultului, o experienta pozitiva in timpul tratamentului dentar.

 

Ce este N20 (protoxidul de azot)?

Protoxidul de azot este un gaz care combinat cu oxigenul combate anxietatea in timpul tratamentului stomatologic. Odata inhalat, Protoxidul de azot induce un efect de calmare si relaxare.

 

Care sunt avantajele Protoxidului de azot?

  • Actioneaza rapid: Dupa doar câteva minute de la administrare, stresul va fi transformat intr-o stare de relaxare.
  • Nivelul sedarii poate fi controlat: Nivelul sedarii cu Protoxid de azot poate fi controlat in functie de nivelul optim al relaxarii.
  • Timpul de recuperare este scurt: in decursul a 3-5 minute dupa intreruperea administrarii (100% O2 flush), efectele dispar cu desavârsire din organism. De fapt, Protoxidul de azot este singura modalitate de sedare care nu are efecte pe termen lung care sa afecteze capacitatea de a conduce. Vei avea o senzatie de prospetime si vei putea sa iti continui activitatile zilnice.

Suntem un cabinet de practică dentară completă situat in Galaţi, Str. Nae Leonard, nr 19, Bloc C15, parter, tronson 2+3, Galati România, c.p. 800402. Sunaţi-ne, sau vizitaţi-ne azi!  CONTACT

Phone: 0741-550-673
Email: dr.catalinabudei@yahoo.ro