Cariere

Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău, iar noi te vom contacta imediat ce vom deschide o nouă poziţie care se va potrivi cu ceea ce îţi doreşti tu.

Un post la CMI Catalina Budei este mai mult decat un job, este o oportunitate de a te alatura unei echipe dinamice, cu o gandire pozitiva.

Oferim un mediu in care poti invata despre tehnologiile noi si sa te bucuri de avantajul de a fi inconjurat de persoane care au dorinta sincera de a descoperi adevaratul tau potential.

Pentru a va alatura echipei CMI Catalina Budei, va rugam sa trimiteti aplicatia dumneavoastra la adresa: contact@catalinabudei.com

 

CARIERE IN STOMATOLOGIE

Alege un brand puternic si cu o echipa profesionista

Avem nevoie de oameni cu spirit de echipa, creativi, energici si cu bun simt – suntem mai mult decat o echipa, suntem si dorim sa cream o familie de elita, cu acces direct la cunostinte si tehnologie de ultima generatie

Daca faci parte din colectivul nostru ai avantaje uni-diferentiate:

  • te alaturi unei echipe de profesionisti care te sprijina si te formeaza
  • iti oferim suportul necesar pentru avansare si perfectionare
  • faci parte dintr-un colectiv dinamic si cu spirit tanar unde te vei simti intotdeauna in largul tau
  • vei fi remunerat conform rezulatelor tale Aplica pentru postul dorit :

Trimite CV la adresa contact@catalinabudei.com

CE OFERIM?

Un mediu de lucru prietenos. Aici te aşteaptă o echipa tânăra şi dimanică care va fi alături de tine în ascensiunea ta profesională.
Încurajăm oamenii să înveţe și să se dezvolte. Creăm condiţii pentru învăţarea on the job pentru doctori, asistente si personal administrativ.

Parteneriate pe termen lung.

0741 550 673 or Contact

Suntem un cabinet de practică dentară completă situat in Galaţi, Str. Nae Leonard, nr 19, Bloc C15, parter, tronson 2+3, Galati România, c.p. 800402. Sunaţi-ne, sau vizitaţi-ne azi!  CONTACT

Phone: 0741-550-673
Email: dr.catalinabudei@yahoo.ro